honar-admin

توسعه حرم امامین جوادین(ع) از سر گرفته شد

پس از تعطیلی چند ماهه توسعه حرم امامین جوادین(ع) به دلیل شیوع کرونا و عدم اعزام مهندسان ایرانی به عراق، توسعه حرم امامین جوادین(ع) این بار به همت مهندسان عراقی از سرگرفته شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان کشور، عملیات توسعه حرم امامین جوادین (ع) که در چند ماه اخیر به دلیل شیوع کرونا متوقف شده بود، این بار به همت مهندسان عراقی از سرگرفته شد.

بر همین اساس، عملیات عمرانی توسعه صحن باب المراد و روبروی آن پس از ماه‌ها توقف آغاز شد و مهندسان عراقی اقدام به توسعه و بازسازی حرم اماین جوادین (ع) کردند.

حرمین امامین

 

البته بخشی از توسعه این حرم که به عنوان تعهدات ستاد بازسازی عتبات است، در روزهای آینده با اعزام مهندسان کشورمان به عراق آغاز خواهد شد.

چندی پیش محمد جلال مآب، رئیس ستاد بازسازی عتبات از تدوین و ابلاغ پروتکل‌ بهداشتی جدید و اعزام مهندسان کشورمان به عتبات خبر داد که در نهایت هم‌اکنون روند اتصال سرداب‌های حرم امام حسین(ع) در حال انجام است.

در ادامه تصاویری از توسعه حرم حضرت امامین جوادین (ع) در کاظمین از روبروی باب المراد را مشاهده می‌کنید:

حرمین امامین

 

حرمین

 

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
لطفا به این سوال برای جلوگیری از ارسال اسپم پاسخ دهید.