honar-admin

سریال هایی با قصه های قرآنی همیشه مخاطب دارند/ارتباط داستان «یوسف پیامبر(ع)» با فطرت انسان ها

دبیر شورای معارف سیما و مدیر شبکه قرآن و معارف سیما گفت: قصه های قرآنی ظرفیت عظیمی دارند که مورد استفاده قرار نگرفته است، در حالی که سریال هایی که با این قصه ها ساخته می شوند، همیشه مخاطب دارند.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان کشور، «جواد شیخ اکبری» دبیر شورای معارف سیما و مدیر شبکه قرآن و معارف سیما با اشاره به ساخت آثار نمایشی در این شبکه گفت: به لحاظ ساختار سازمانی شبکه قرآن گروه فیلم و سریال نداریم و باید تولیدات را به سیما فیلم سفارش دهیم.

وی ادامه داد: ما یکسری قصه ها و موضوع های قرآنی را به سیما فیلم پیشنهاد دادیم که هنوز به مرحله اجرا و تولید و جمع بندی نرسیده است.

مدیر شبکه قرآن سیما در ادامه افزود: از جمله این پیشنهادها می توان به قصه های مربوط به حضرت موسی (ع) اشاره کرد. قرار بود تولیدات سریالی این شبکه با این کار شروع شود و ادامه پیدا کند. این سریال هم بازیگر دارد و هم از تکنیک های تولیدی خاصی در آن استفاده شده است. همچنین ساختار و فرمت متفاوتی دارد که تا به حال در تلویزیون به این شکل کار نشده است و از تکنیک های مختلفی مثل تکنیک سایه و ... در تولید آن استفاده می شود.

وی با اشاره به موانعی که در ساخت سریال دارند نیز گفت: ظرفیتی که در حوزه نمایشی برای کارهای دینی و قرآنی هست، هنگفت است و دنبال این هستیم که این اتفاق بیفتد و کارهای نمایشی سمت و سوی محتوای دینی پیدا کند که تا الان چنین قصه هایی با استقبال مخاطب مواجه شده است.

شیخ اکبری در ادامه نیز ضمن بیان اینکه در این سالها سریال های قرآنی هنوز و همیشه مخاطب دارند، افزود: تجربه نشان داده که سریال های اینچنینی همیشه مخاطبان خود را دارند. مثل سریال «یوسف پیامبر (ع)» دلیل آن هم این است که این قصه ها با فطرت انسان ها در ارتباط است و علی رغم کشش و جذابیتی که در بخش محتوا دارد، در تکنیک هم حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
لطفا به این سوال برای جلوگیری از ارسال اسپم پاسخ دهید.