مسئول سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی از کارگاه فنی و حرفه ای و صنایع دستی زندان شهید لاجوردی چناران بازدید نمود
در ابتدای این بازدید که با حضور هنرمندان و ریس سازمان بسیج هنرمندان استان خراسان رضوی و فرمانده سپاه و ریس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی چناران برگزار گردید، نشست بسیجیان هنرمند کانون بسیج هنرمندان چناران در محل دفتر این کانون برگزار و در خصوص مشکلات و مسائل مربوط به هنرمندان پیگیری و تبادل نظر گردید.
در ادامه با حضور هنرمندان و ریس سازمان بسیج هنرمندان استان خراسان رضوی از چهار کارگاه فعال صنایع دستی و هنری زندان چناران با حضور هنرمندان بازدید و سرکشی گردید.
در این بازدید دو ساعته از کارگاه چرم دوزی، تسبیح سازی، فرش بافی، شیرینی پزی و.. بازدید به عمل آمد.رئیس اردوگاه چناران ضمن خیر مقدم به بازدیدکنندگان عنوان کرد: که از تمام ظرفیت های بسیج هنرمندان نیز استفاده خواهد شد و خوشحال هستیم که هنوز بسیج و هنرمندان گرامي در صحنه حضور دارند.
در پایان این مراسم نیز از کارگاه تولید دوتار توسط برادر محرابی در چناران نیز بازدید گردید.
ارسالی: ویدا حنفی
روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان خراسان رضوی
افزودن دیدگاه جدید